Heeft u vragen?

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ook via e-mail of via ons contactformulier reageren.

Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Kantoortijden 8.30 – 16.30 uur.

Bel 035 621 09 60

Beheer & onderhoud

Om het karakter van elke begraafplaats in stand te houden, geeft de Uitvaartstichting Hilversum de opdracht tot onderhoud op maat. Paden moeten worden onderhouden, beplanting worden gesnoeid en graven goed bereikbaar zijn. Inkomsten voor dit beheer komen uit de betaalde onderhoudskosten.

Elk jaar legt de stichting de tarieven ter goedkeuring voor aan de gemeenteraad van de gemeente Hilversum.

Heeft u vragen?

Bel 035 621 09 60

Crematorium Hilversum

Begraafplaats Zuiderhof

Begraafplaats Bosdrift

Noorderbegraafplaats

Koffiekamer De Einder

Contact ons

Uitvaartstichting Hilversum. Alles voor een bijzonder afscheid.

Contact ons