Uitvaartstichting Hilversum

Met de komst van het Crematorium in 2016 zijn Begraafplaats Zuiderhof samen met de Noorderbegraafplaats en Bosdrift in Hilversum fraaie stilteplekken met een monumentaal karakter. Ingericht met statige lanen, verzorgde graven en columbaria, en met een variatie aan flora een vredige laatste rustplaats voor uw overleden dierbare.

Hilversum beschikt over één crematorium en drie begraafplaatsen met vele mogelijkheden. Uw afscheid van een overleden dierbare kan op een eigen en persoonlijke manier gestalte worden gegeven. Voor de invulling van crematie of begrafenis werken wij samen met uitvaartondernemers.

Deze site biedt praktische informatie over het nieuwe crematorium, de begraafplaatsen, de graven, de asbestemmingen en het beheer.

Uitvaartstichting Hilversum is sinds juli 2016 de beheerder van alle gemeentelijke voorzieningen voor cremeren, begraven en gedenken in de gemeente Hilversum; afscheid en herinnering dichtbij.

Uw wensen en onze mogelijkheden voor een plechtigheid kunnen wij persoonlijk met u bespreken. Voor de invulling van crematie of begrafenis werken wij samen met uitvaartondernemers. Voor vragen over onze faciliteiten kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Heeft u vragen?

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ook via e-mail of via ons contactformulier reageren.

Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Kantoortijden 8.30 – 16.30 uur.

Bel 035 621 09 60
Contactformulier

Crematorium Hilversum

Begraafplaats Zuiderhof

Begraafplaats Bosdrift

Noorderbegraafplaats

Koffiekamer De Einder