Crematorium Hilversum

In besloten kring afscheid nemen.

Gelegen naast begraafplaats Zuiderhof ligt Crematorium Hilversum. Hier is ruimte voor nabestaanden om afscheid te nemen. In deze kamer staan sofa’s die zitplaats bieden aan 15 personen. U kunt een kleine plechtigheid, ritueel houden of andere invulling geven aan het afscheid van uw overleden dierbare. Wellicht wilt u nog tijd nemen om rustig een kopje koffie drinken. De ruimte is voorzien van moderne geluidsapparatuur om eigen muziek te luisteren.

Het is belangrijk om stil te staan bij wat u wilt. U heeft de mogelijkheid aanwezig te zijn bij de invoer van de kist in de oven. U kunt er ook voor kiezen om de overledene tot het laatste moment te begeleiden door zelf op de knop te drukken.

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Ook als het gaat om asbestemmingen

Heeft u vragen?

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ook via e-mail of via ons contactformulier reageren.

Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Kantoortijden 8.30 – 16.30 uur.

Bel 035 621 09 60

Crematorium Hilversum

Begraafplaats Zuiderhof

Begraafplaats Bosdrift

Noorderbegraafplaats

Koffiekamer De Einder

Contact ons

Wij bieden u een plek om troost te zoeken en in uw eigen tempo te kunnen rouwen

Uitvaartstichting Hilversum. Alles voor een bijzonder afscheid!

Contact ons