Over

Uitvaartstichting Hilversum

Begraafplaats Zuiderhof met het nieuwe Crematorium Hilversum, de Noorderbegraafplaats en Bosdrift zijn alle drie fraaie stilteplekken met een monumentaal karakter. Ingericht met statige lanen, verzorgde graven en columbaria, en met een variatie aan flora een vredige laatste rustplaats voor uw overleden dierbare.

Hilversum beschikt over één crematorium en drie begraafplaatsen met vele mogelijkheden. Uw afscheid van een overleden dierbare kan op een eigen en persoonlijke manier gestalte worden gegeven. Voor de invulling van crematie of begrafenis werken wij samen met uitvaartondernemers.

Deze site biedt praktische informatie over het nieuwe crematorium, de begraafplaatsen, de graven, de asbestemmingen en het beheer.

Uitvaartstichting Hilversum (officieel: Stichting Begraafplaatsen en Crematorium Hilversum) is sinds juli 2016 de beheerder van alle gemeentelijke voorzieningen voor cremeren, begraven en gedenken in de gemeente Hilversum; afscheid en herinnering dichtbij.

Uw wensen en onze mogelijkheden voor een plechtigheid kunnen wij persoonlijk met u bespreken. Voor de invulling van crematie of begrafenis werken wij samen met uitvaartondernemers. Voor vragen over onze dienstverlening kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Bekijk de folder voor meer informatie
Folder Uitvaart Stichting Hilversum