Nieuws

FOLDER ASBESTEMMINGEN

Half augustus is onze folder ‘Asbestemmingen’ te verkrijgen bij Uitvaartstichting Hilversum.
In deze folder leest u alles over wat er mogelijk is met het as van uw dierbare. Wilt u deze folder ontvangen of heeft u vragen, kunt u contact opnemen met ons via info@uitvaartstichtinghilversum.nl of tel. 035-6210960.

Folder Asbestemmingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIJ HERDENKEN 

Uitvaartstichting Hilversum staat stil bij de slachtoffers die 5 jaar geleden zijn omgekomen bij de vliegramp met de MH17, waaronder vijftien inwoners uit Hilversum. De zonnebloemen komen van het veld waar het vliegtuig neerstortte. De bloemen zijn door onze medewerkers als een erehaag geplaatst bij Begraafplaats en Crematorium Zuiderhof. Op de Noorderbegraafplaats is o.a. een prachtig hofje met de gele bloemen ingericht.

Zonnebloemen voor de slachtoffers van de MH17 die 5 jaar geleden zijn omgekomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VANAF HEDEN AVONDCREMATIES MOGELIJK

Vanaf heden is het mogelijk om ook avondcrematies te laten plaatsvinden bij crematorium Zuiderhof aan de Kolhornseweg 13 te Hilversum.

‘We horen vaak dat het voor genodigden i.v.m. werk en files lastig is om op tijd bij een uitvaart te zijn. De avond biedt ook iets speciaals, iets intiems en daarom is gekozen voor de mogelijkheid tot ‘s avonds cremeren. Vanzelfsprekend houden we ook hier rekening met onze planning. Bij Uitvaartstichting Hilversum is altijd één familie tegelijk aanwezig. Het is uw moment van afscheid en u krijgt hiermee alle tijd, rust en aandacht om waardig afscheid te nemen.’

U bent altijd welkom voor een rondleiding op een van onze begraafplaatsen, Zuiderhof, de Noorderbegraafplaats of de prachtige, historische Bosdrift. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het crematorium. Onze medewerkers delen hun kennis en bijzondere passie graag met u. Maak gerust een afspraak via 035-6210960 of stuur ons een bericht via info@uitvaarstichtinghilversum.nl