Algemeen Groenmedewerker Begraafplaatsen (40 u p.w.)

Algemeen Groenmedewerker Begraafplaatsen (40 uur per week).

Waar kom je terecht?
Sinds 2016 zijn de drie gemeentelijke Begraafplaatsen en het Crematorium Hilversum ondergebracht in een aparte stichting: Uitvaartstichting Hilversum. Deze zorgt voor een efficiënte en effectieve exploitatie. Zo wordt invulling gegeven aan de wens om het unieke, monumentale karakter van de Hilversumse begraafplaatsen en het crematorium te behouden en de nadruk te leggen op kwaliteit, rust en service. De Uitvaartstichting Hilversum beheert de begraafplaatsen Bosdrift, Zuiderhof, Noorderbegraafplaats en het crematorium Hilversum. Het team bestaat uit een kleine 20 medewerkers: een directeur, administratief medewerkers, een team uitvaarten en een team groenonderhoud. Als Algemeen Groenmedewerker ben je belast met het dagelijks onderhoud van de begraafplaatsen in teamverband. We hebben twee groenteams waarvan één op de Noorderbegraafplaats en één op de begraafplaats Zuiderhof. Samen verzorgen zij het onderhoud voor alle drie de begraafplaatsen.

Functie eisen:
Minimaal een afgeronde Hoveniersopleiding of Middelbaar beroepsopleiding in de groenvoorziening.

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen.
  • Je hebt ervaring met machines (het machinaal kunnen graven is een pré).
  • Je hebt geen moeite met het openen van graven en het verwijderen van stoffelijke resten.
  • Je beschikt over technisch inzicht, en een goede plantenkennis.
  • Je durft initiatieven te nemen en voorstellen te doen.
  • Je hebt inhoudelijke kennis van het begraven.
  • Je hebt kennis van de Wet op de lijkbezorging of je wil deze kennis eigen maken.

 

Ben jij?
Die gedreven groenmedewerker met een flexibele instelling, die de handen uit de mouwen wil steken en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Dan zijn wij vooral op zoek naar jou!

Wat bieden wij?
Een salaris conform CAO Uitvaartbranche. De hoogte van  het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Je krijgt bij ons de ruimte om je capaciteiten te benutten. Ook wij zetten actief de schouders onder jouw talenten en ambities.

Wil je solliciteren?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae vóór 12 oktober 2017 naar: creijmers@uitvaartstichtinghilversum.nl. Wil je meer informatie over deze functie dan kun je je wenden tot dhr. Wiegmans, Coördinator Begraafplaatsen Groen, bereikbaar op telefoonnummer 06-11853631.